Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Overflodstirsdag – startere og andet godtfolk

April 21st, 2010 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg

Det var rent slaraffenland på banen igår. Der var så mange skønne heste på banen, så kameraet kom på overarbejde. Det er det bedste jeg ved, at stå dernede og fange dem, når de kommer forbi. Og så også få en sludder med diverse ryttere på vej ind og ud. Når jeg så endda indimellem, kan være lidt “hands-on”, tjah så forlanger jeg ikke meget mere. Det skulle lige være et helbred, der driller knap så meget, men det er en helt anden historie. Kigger I startlisten, vil I opdage, at mange af de fotograferede er startere på lørdag. Jeg håber, I synes om fotos og det skulle glæde mig, hvis I smider en hilsen med en kommentar til fotos her.


Brian Wilson på Cut The Wind


Susie Glennie på Escargot


Lennart Hammer på Loquita


Lennart, Loquita, Susie og Escargot


Lennart og Loquita


Susie og Escargot


Thomas Dideriksen på Belvedere


Danny Patil på skønne Roswell


Kim Andersen på en hest, der er både berømt og berygtet. Du kan selv vælge. Han hedder Alnitak! Og selvom han indimellem lider af personlighedsspaltning og bliver til en krydsning mellem en tegneseriehest og en cirkushest, så er han altså stadig en flot fyr. Kim måtte også skrue bissen på, lige til en start, men så var det overstået og han gik som det ses rigtig fint. Kan han ikke finde på andet, så kan han da altid lade sin milde røst lyde, og det gjorde han så, da han hørte næste lot komme


Djanna Kornerup Nielsen med Miss Cooper, der fik en forkert siddende sko midt i det hele. Derfor er hun “grounded”


Smukke Dustin med Danny Patil på ryggen. Sjældent er en hest både så smuk, let at have med at gøre og hurtig tillige med. Han har kun lige “snuset” til faget, så det bliver spændende at se ham ude i år


Danny havde en MEGET travl dag. Her er han på Alpacco, som sagtens kunne finde det lange ben

Tags: ················

One Comment so far ↓

Leave a Comment