Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

100 års Jubilæumløbsdagen – Forberedelserne – Startboksen

May 22nd, 2010 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

Knickers (IRL) var rigtig dygtig, og beviste det ved at gå ind igen lige så fint 2. gang, og så fik Danny den gode idé, at jeg skulle tage fotos, når han sprang ud. Ikke fordi jeg ikke har tænkt tanken, men ofte er der andre ting, der er vigtigere. Her havde vi tid og mulighed og jeg greb med begge hænder og tænkte det kunne give mig og kamera en udfordring og nogen gode fotos. Da jeg ikke havde prøvet før, var jeg spændt på, hvordan det ville gå, men som det ses, så blev det slet ikke så ringe endda, hvis jeg selv må sige det 🙂

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment