Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Alpacco (IRE) knuste kæmperne!

May 17th, 2010 · No Comments · Foto, Øvrevoll Galoppbane


Alpacco (IRE) med Danny Patil i sadlen, da de startede sæssonen med at vinde

Alpacco (IRE) drog til det norske for at forsvare de danske farver, og det skal jeg love for, at han gjorde, så det var gjort. Han knuste simpelthen sine konkurrenter og vandt Walter Nilsen’s Minneløp med 7 længder. Det lader til, at når han gør noget, så gør han det grundigt. I Forårspokalen vandt han også med mange længder. I Norge havde han Manuel Martinez i sadlen.

Helt fantastisk og endnu en stor triumf for træner Sandie Kjær Nordtoft, der har vist storform på sine heste. Alpacco har gjort comeback i stor stil og dette kunne som hans tidligere starter i år ikke forlanges bedre. Stort tillykke til Sandie og til Lone og Jens Westh, der ejer Alpacco (IRE). Du kan se alle resultaterne her.

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment