Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Irish Day – Finnegan’s Wake Handicap – Hongkong Legend (IRE) – II

May 16th, 2010 · No Comments · Foto, Klampenborg

Meget meget længe så det ud som om, en stor favorit her og hos mange The Pirate ville løbe med sejen. Faktisk indtil nogle få hundrede meter før mål, hvor Hongkong Legend kom susende helt ude ved hegnet mod publikum. Netop når hestene går så tæt på hegnet, er det stort set umuligt at fotografere dem. Derfor har jeg en pæn stak fotos af netop The Pirate, fordi ham kunne jeg “komme til” helt udover han er en fotofavorit.

Men som sagt løbet blev vundet af en anden dejlig hest :

Hongkong Legend (IRE) er en brun hingst v/Mull of Kintyre – Raazi, ejes af Stald Hongkong, trænes af Bent Olsen og blev redet til sejr af Rafael Schistl foran Per-Anders Gråberg på The Pirate og Emilia Hvidtved på Take a Chance (IRE).


Per-Anders Gråberg og The Pirate med Shane Karlsson og Carpe Diem i baggrunden


Hongkong Legend (IRE) til fotografering på græsset med Træner Bent Olsen, Alexandra P. Bjerg og selvfølgelig jockey Rafael Schistl

Tags: ··········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment