Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Jockey Club Cup (L) m.m.

May 1st, 2010 · 1 Comment · Jockey Club Cup (L), Klampenborg

Selvfølgelig så jeg dagens løb. Desværre ikke på banen, men herhjemme fra. Helbredet driller, så det var nødvendigt.

Dagens hovedbegivenhed var Jockey Club Cup, som var årets første Listed race på Klampenborg. Desværre var der drama på, helt fra starten. Først kom Itsagroom løs før start og løb en hel omgang. Da han havde haft ret så god fart på, blev han slettet af løbet. Så var det klar til start med de resterende heste. Starten gik, men umiddelbart efter var Perks uden sin jockey Frederik Johansson. Hvad der skete kunne ingen se, men ambulancen hentede ham ihvertfald. Jeg har sikkert været til stor morskab for mine naboer, for jeg blev i den grad grebet, så jeg sad og råbte af min computerskærm. Dette var sejr til Lennart Hammer på Palermo lige efter kom så Espen Ski på Tertulus og Danny Patil på Alpacco, som i den grad, igen gjorde en flot figur.

Derudover bragte dagen bl.a. en sejr til Juan Pinto, på Metroline, og en til Nicolaj Stott på Hight Flyer, der gik helt forrygende. Det var en mere end magelig sejr i stil med den Alpacco leverede sidste uge. Flot var det. Klampenborg Store Sprint var også et flot felt af mange gode heste, og det var nær umuligt at dømme om, hvordan det skulle ende. Det endte såmænd med, at Danny Patil igen kunne række hænderne over hovedet efter et fabelagtigt ridt på Sydney, og give Sandie Kjær Nortoft hendes 2. sejr her i starten af sæssonen. Slet ikke dårligt. Sydney og Danny Patil vandt foran Jacob Johansen og Opening Night og Manuel Martinez på Master Chef.

Dagens Sidste løb, var en uhørt spændene omgang, for det var en af staldens heste, der holdt for der. Smukke Bye Bye Bandit, skulle i ilden for første gang. Og det gjorde han jo helt fint, idet han gik hen og vandt. Så kan man jo dårligt forlange det bedre. Nicolaj Stott var i sadlen og vandt foran, Manuel Martinez på Daychan og Vuvuzela og Rafael Schistl. Jeg har desværre intet hørt om, hvordan det går med Frederik Johansson, men håber det ikke er alvorligt.

Jeg lider desværre under tekniske vanskeligheder p.t., hvilket betyder, at jeg ikke kan komme til Arkiverne, hvor jeg har de fotos, jeg skulle bruge her idag. Og af god grund findes ingen friske. Jeg regner med at løse mit problem i næste uge, eller ihvertfald noget af det, så bær over med mig. Alle dagens resultater kan ses her.

Tags: ····················

One Comment so far ↓

Leave a Comment