Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Prøveløb Klampenborg 12. maj

May 17th, 2010 · No Comments · Foto, Klampenborg, Prøveløb

Den 12. maj var der Prøveløb for 2-års heste, der skal starte den 24. maj på Klampenborg. At sige det regnede forslår ikke. Det væltede ned i en grad, så jeg ikke fattede, at det ikke blev aflyst. Det gjorde det så ikke af den årsag, at flere svenske heste, havde taget turen over. Det var næsten mere frisvømning end noget andet. Banen stod simpelthen under vand. Hestene gik af samme årsag kun 700 m, og bestod alle. De kom ind i følgende rækkefølge:

Karakorun (GB) redet af Jacob Lokorian i tiden 0,43,1
Inspired Cry (USA) redet af Jacob Johansen i tiden 0,43,5
Ahora Metalimo (IRE) redet af Rafael Schistl i tiden 0,45,2
Willi Chicci (GB) redet af Isadora Karlsson i tiden 0,46,7
Black Angel redet af Paul Boylan i tiden 0,47

Vil du have alle detaljerne, kan du se dem her. Jeg var der kun fordi, Black Angel tilhører min veninde, og selvfølgelig skulle jeg så se. Ellers havde jeg holdt mig indenfor 🙂 Her nedenfor et par skud af den sorte prinsesse, men vejret indbød som det ses langt fra til fotografering.

Black Angel Sammen med ejer Marianne Halberg, Jockey Paul Boylan og Gert Hansen

Tags: ···········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment