Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Alpacco’s ekstranummer

June 23rd, 2010 · No Comments · Derby galops, Foto, Klampenborg


Manuel Martinez ridende en fin galop på Alpacco


Anna Nilsson på vej tilbage til rejseboksene bag vægten med Alpacco efter hans lille udflugt

Alpacco gav dagens ekstranummer mandag, efter han ellers havde gået en nydelig galop sammen med Manuel Martinez. Da de nåede pull-up-gården tillod Manuel sig at slappe af et halvt sekund ca., hvorefte Alpacco straks greb chancen og lavede en vending i lyntempo. Det var Manuel så ikke forberedt på, og “sad af”. Alpacco havde nu sin fulde frihed til at tage en tur bagom, og helt op til staldene, hvor han har stået engang, og lave en lille inspektion. Han blev fanget og heldigvis kom ingen, hverken hest eller mennesker til skade.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment