Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ceres Jydsk Derbydag

June 5th, 2010 · 1 Comment · Jydsk Væddeløbsbane


Air Strike Eleven og Boxing Day (GB) i tidligere opgør på Klampenborg. Idag blev de begge vindere i det Jydske


Kinnari vinder på Klampenborg med Rafael Schistl i sadlen. Idag havde Jacob Johansen æren og det gav ham så tre sejre på dagen

Det startede godt nok dramatisk med to løse heste og to jockeys der kom til skade (Sara Slot og Juan Pinto), ligesom en hesteejer gjorde det, men hvor meget der skete vides i skrivende stund ikke. Forhåbentlig intet alvorligt. I dagens 2. løb var den gal igen, hvor Nicolaj Stott’s hest var løs og udgik. Men så var det heldigvis også slut på uheldene. Vi havde desværre et grimt et på Klampenborg igår også, som kunne være gået rigtig slemt, men det gjorde det heldigvis ikke.

Personligt var det jo dejligt at se Air Strike Eleven gøre sig i det jydske i Rasmus Olsen Beslagsmedie’s Derbyconsolation Hun er altså en gæv lille fighter. Vores stald havde også Royal Legend med, som vi havde sat en del forhåbninger til, og således havde spillerne og andet godtfolk også, som det lød. Men Kinnari var der ikke meget at stille op imod. Den havde noget der kunne minde om ild bagi, og vandt overlegent.

Ceres Jydsk Derby var en stort set Olsensk domineret sag, hvor Bent Olsen stillede med hele 3 heste. Alle gode, og alle med en chance faktisk. Men det var Boxing Day (GB), der løb med sejren, æren og alle pengene. Jeg kan kun give Bent Olsen ret i, at det er synd at flere ikke kommer med heste til det jydske og støtter op om banen og løbene, og da især på sådan en dag.

Tags: ············

One Comment so far ↓

Leave a Comment