Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Lige ved og en opfordring

June 23rd, 2010 · No Comments · Derby galops, Diverse, Foto, Klampenborg


Manuel Martinez på Dustin mandag morgen til Derbygalop

Spændingen stiger, og der er nu kun få dage til Lauritzen Dansk Derby 2010. Der er så mange fine heste med, men der er jo favoritter. Men meget ofte går det lige netop sådan, at det er en ikke-favorit, der løber med sejren, æren og ikke mindst pengene. Det får vi se på søndag. Selvfølgelig ville det være skønt, om en af vores (Bechmann Racing) heste vandt, og da selvfølgelig især Larchmont. Det er nemlig hans ejer, der er sponsor for åets Derby. Men jeg ønsker alle en dejlig dag, og der er jo mange andre løb end Derby’et at nyde. Og ikke mindst ønsker jeg, at alle ryttere og heste kommer hele og sikkert i mål. Som en stor bonus må solen gerne skinne 🙂

Her lige inden Derbyet, vil jeg så også gerne komme med en opfordring. Det er muligt her på siden og ligeledes på deborah.dk (hvor der også er galopindlæg), at lægge sin kommentar. Det være en kommentar til, hvad jeg har skrevet, eller til mine fotos. Det har været meget sløjt med det desværre. Jeg skal hermed opfordre til, at man smider en kommentar her. Det skal også siges, at beder man om det, kan man få et login og selv skrive noget. Skulle du ønske dig det, så kontakt mig her.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment