Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sagt om Dansk Derby 2010

June 28th, 2010 · No Comments · Dansk Derby, Foto, Klampenborg, Nyheder/I avisen


Derbyfeltet på vejr rundt svinget med de to heste ejet af Fru Salling i midten i lyserødt. Forest Sir Randolph redet af Kim Andersen og lige bag ham Rafael Schistl på Sir Henry – begge trænet af Søren Jensen

Villabyene: Hest fraget Debysejr i Klampenborg

Villabyerne: Drama ved galopderby – Vinderen blev bortdømt

Deborah.dk: Deprimerende Derbydag med få lyspunkter

Galopsport.dk:Derby-drama m.m.

JVB: Sort uheld for århusianskejede heste i Derbyet

Travoggalop.dk: Stor dramatik i Dansk Derby

Kurts blog: Kontroversiel afgørelse af Dansk Derby 2010

Herfra kommer der mere om Derbydagen, men ikke om selve Derbyet. Fotos bliver selvfølgelig uploadet, men jeg vil nøjes med at bringe Dennis Madsens udtalelse, som den er citeret på Galopsport.dk:

Dennis Madsen, jockeyagent for Rafael Schistl, udtaler: ”Rafael er selvfølgelig dybt skuffet, og kan ikke se rimeligheden i deklasseringen. Slet ikke eftersom en lignende situation skete for ham selv på hesten Out The Ring seneste løbsdag på Klampenborg. Det var en meget grovere trængning, end trængningen i Derbyet, men på intet tidspunkt holdt Rafael op med at ride sin chance eller stod op i bøjlerne. Ugen forinden – igen på Klampenborg – blev Rafael groft generet på Bent Olsen-trænede Soviet Moon af den senere vinder Sweet Irish, men heller ikke her blev der ændret i indløbsrækkefølgen. Hvor i alverden er den røde tråd henne hos voldgiften? Hvorfor er det gang på gang tilfældigheder der afgør løbene på Klampenborg Glaopbane? Det er i hvert fald Rafaels holdning, at havde Nicolaj Stott redet for at optimere sit eget resultat i Dansk Derby, så havde han holdt andenpladsen uden problemer”.

Som nævnt før, er man velkommen, at smide en kommentar og på den måde få en dialog om emnet.

Tags: ···········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment