Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Secretariat se traileren og læs historien

July 20th, 2010 · No Comments · Books, Film, Ikke kategoriseret


Secretariat (1970-1989) på Claiborne Farms, Kentucky 1988

Historien om Secretariat, er vitterligt filmmateriale og helt fantastisk, og starter egentlig med et væddemål, om retten til to føl, hvoraf kun det ene overlever – nemlig Secretariat, som faktisk var meget længe om at få sit navn. Hans opdrætters sekretær sendte en bunke ind, der alle blev forkastet, og til sidst sendte hun Secretariat. Ved hans start i Belmont Stakes, har den oprindelige ejers datter Penny Chenery overtaget sin fars forretning, og det er også dette aspekt filmen tager op. En kvinde i en dengang meget mandsdomineret verden. Filmen bygge også i høj grad på William Nack’s bog “Secretariat – The making of a champion” om Secretariat, og han er også konsulent på filmen. Filmen forventes at få premiere i oktober 2010, og kan du ikke vente, kan du jo så læse bogen. Jeg ved ikke, hvordan du har det, men jeg glæder mig meget til at se filmen om “Big Red”, som blev hans navn i folkemunde. Secretariat blev svært forfangen i 1989 og måtte desværre aflives, da tilstanden kun blev værre.

Relaterede links:

“Secretariat” begins filming in Kentucky

Secretariat on Wikipedia

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment