Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sommerhilsen

July 3rd, 2010 · No Comments · Diverse

Den opmærksomme læser vil måske tro, at jeg har glemt Finish, eller at der er sket noget grrimt eller lignende, siden jeg intet har skrevet så længe. For det ligner mig ikke.

Der er sket noget. Finish har fået ny bolig, et helt andet sted. Hvor det er nøjagtigt, ved jeg faktisk ikke, for jeg har ikke været der. Jeg ved, han har det godt, og det er jeg selvfølgelig glad for, omend jeg tænker på ham stort set hver eneste dag, og stadig savner ham. Jeg ved ikke, om jeg får muligheden for at komme og besøge ham det nye sted. Jeg håber det, og så skal jeg selvfølgelig skrive om det! Bare lige så de faste læsere ved, hvorfor jeg har været så stille.

Det er mit håb, at jeg får adgang til en masse af det gamle materiale fra Finish liv, for der er jo selvsagt meget mere end jeg har nået at få med på de få år, jeg har kendt ham. Det må vise sig, men foreløbig må I “nøjes”. Og for andet hestestof kigge over på horseracing.dk og så ønsker jeg en rigtig god sommer med masser af galop.

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.