Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

To populære sejre – TILLYKKE!

July 10th, 2010 · No Comments · Jydsk Væddeløbsbane

Der var løb i Århus idag og selvfølgelig sad jeg klinet til computeren. Desl skulle jeg jo generelt se det, det gør jeg altid, så vidt muligt. Men idag havde jeg veninders heste til start, og så skal man jo ihvertfald se. Sandie Kjær Nortoft havde Snowburst med, og hun startede idagens hovedløb, hvor præmien var en bedækning hos Academy Award. Slet ikke dumt, oveni en slat penge.

Den næste sejr, varr i dagens 6. løb, som desværre startede lidt kaotiskl med en omstartl, og efterfølgende omlæsning. Det er altid nnoget rod, men det gik da. Min veninde Birrgitte Junkers hest Chamberlain, gjorrde det igen og vandt! Det har han og Birgitte i den grad også fortjent. Stort tillykke til både Sandie og Birgitte. Du kan se alle dagens resultater her.

Danny Patil på Snowburst, da de vandt i Klampenborg. Idag var rytteren Lennart Hammer, og Snowburst gik med blinkers


Snowburst efter sejen i Klampenborg sammen med træner Sandie Kjær Nortoft. I baggrunden ses Jens West

Chamberlain på klampenborg, hvor det ikke gik så godt. Senere kom han til Tina Mortensen og har fået blinkers på og Marc Stott er stadig rytter. Siden da har han startet 2 gange, og har haft 2 sejre. Blandt andet idag

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment