Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Derby-Toto-helvede

August 22nd, 2010 · No Comments · Diverse, Foto


Lennart Hammer vinder på Head Above Clouds 17. juli

Det var i dag tid til Norsk Derby. Med stor forventning, satte jeg mig for at se, da jeg endelig fik strøm. Hvorfor jeg ikke har lært, ikke at have forventninger ved jeg ikke. Jeg havde håbet, at nu det var Derby (Dantoto: LÆS D-E-R-B-Y) Dag, så fik vi ekstra tid, og trænerinverviews og jockeykommentarer. Men jeg skulle blive sørgeligt klogere. Der var jockeyinterview fra Bornholm, når der endelig blev brugt tid på noget!!!

Jeg tror snart ikke, der er noget, jeg efterhånden hader så meget, som trav fra Bornholm. Ikke engang et vinderinterview fra Derbyet, fik vi fra Norge til trods for, at det blev sagt, at vi fik. Næh, vi skulle da skynde os videre til mere trav i Sverige. Jeg er så hamrende træt af det.

Til information til Dantoto, så er der rigtig mange GALOP mennesker, der ikke er en dyt interesseede i trav. Ikke det, der kan ligge på en lillefingernegl. Mig selv inklusive. Men den der springen fra det ene til det andet, må da også være dybt frusterende for dem? Jeg spiller heller ikke, men det får så være, når det åbenbart er den eneste måde at gøre det på.

Men det må da for hulen kunne lade sig gøre, at dele det op, så man kan vælge om man vil se det ene eller det andet, og lave nogle ordentlige transmissioner. Jeg VED, jeg ikke er den eneste, der er frygteligt utilfreds. Vi er fuldstændig prisgivet Dantoto. Er der ingen indenfor sporten, der gør noget for at få fjernsynet til at vise noget GALOP??? Ellers er det på høje tide! Jeg fik mit Derby ødelagt, af ren og skær frustration. Måske det hjælper, hvis vi skriver og brokker os? Et forsøg værd synes jeg. Er du også utilfreds, kan du skrive til dem her:
kontakt@danskespil.dk

Men helt bortset fra mine frustrationer, var der flot væddeløb fra det Norske, og ikke mindst vandt vores Percussionist (IRE) dagens første løb, hvilket var en stor glæde.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment