Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dorte og Kim

August 16th, 2010 · No Comments · Foto, Klampenborg, Photo Favourites


Dorte Müllertz og Kim Andersen

Galopbanen er selvfølgelig dejlige heste og fart og spænding, men det er også en masse søde mennnesker, man kender den vej rundt. Vi mødes ofte i stalden, i skoven, på banen til daglig, men der er alligevel noget særligt over, at mødes i almindeligt tøj og for jockeyernes vedkommende i farver, til en løbsdag.

Dorte Mullertz og iøvrigt også Kim Andersen ser jeg ofte, for de holder til på Enghavelyst hos Søren Jensen, som er nabo til vores stald. Her har jeg fanget dem den 17. juli i år, hvor de får en snak inden Kim skal i sadlen på Daytime. Lige bag Dorte anes Lennart Hammers farver i dette løb.

Dorte red løb i rigtig mange år, og var rigtig dygtig til det. Så vidt jeg kan “Google” mig frem til, er det ved at være 10 år siden, hun lagde de løbsstøvlerne på hylden, men hun rider skam stadig hver morgen og holder formen ved lige. Man kan altid spotte Dorte på hendes fantastisk flotte røde hår, og dejlige farverige påklædning.

Dorte red på amatørlicens, og var så galt i USA og ride et løb for kvindelige amatører i 1995, afholdt af The Amateur Riders Club of the Americas. Jeg har prøvet at finde resultatet af løbet, men de går kun lige tilbage til 2000, så jeg ved ikke, hvordan det gik Dorte i løbet, men måske ser hun indlægget og kan selv svare på det.

Kim Andersen (f. 1963) er Championjockey og har været med i rigtig mange år. Han startede i lære hos Frantz Nutz, og fulgte dermed i sin far John Andersens fodspor. Inden han gik i lære som jockey, blev han dog uddannet bager også. Kim har også redet i udlandet med success, og har en lang og succesfuld karriere bag sig og blev så sent som sidste år Championjockey, hvilket han dog har prøvet mange gange før. Kim er altid god for en sludder og en rigtig flink fyr og af samme grund også altid hyggelig at støde på.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment