Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Kalenderfunktion giver det store overblik

August 15th, 2010 · No Comments · Diverse, Foto


Dina Danekilde på Albia. Ikke helt tilfældigt, at jeg viser foto af Dina idag – hun har fødselsdag. Tillykke!

Så fik jeg lige fundet en kalenderfunktion, der er til at forstå. Nu ligger der en side (Linket er øverst på sitet) med alle galoprelaterede og andre aktiviteter, der kan have interesse på. Hvis du kender til en, jeg ikke her med, og som du synes skal på, så hiv fat i mig, så skal den straks komme med. Kalenderen er i vue, så du kan se en måned ad gangen, og de er både Dannmark, Norge og Sverige på. Jeg mangler stadig at putte en del på men bogmærk siden, så har I altid det store overblik.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment