Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Lomitas død 22 år gammel

August 31st, 2010 · No Comments · Diverse, Udenfor Skandinavien

Lomitas (GER), er død 22 år gammel. Det kan man læse på Racing post i dag. Han måtte slås ned på grund af helbredsproblemer, som det så ofte sker i den alder. Lomitas var søn af Niniski (USA), og han behøver ikke den store introduktion i galopsammenhæng.

Lomitas var vinder af tre gruppe I løb, og var favorit til det tyske Guineas, men nægtede at gå i startboksen og mennesker og andre heste kom til skade, da han smed sig i protest. I Derbyet blev han slået af Temporal, men tog revanche med syv længder, da de mødtes senere. Der var flere sejre i posen til den smukke hingst, og da karrieren som væddeløber sluttede blev han en rigtig god avlshingst, og blandt det bedste afkom er Silvano, Sumitas and Belenus.

Læs hele Lomitas historie her, hvor du også kan se fotos af ham fra åring til voksen.

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment