Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Schistl’s Suveræne Sejr i Svensk Derby

August 8th, 2010 · No Comments · Jägersro


Rafael Schistl ved en sejr på Una Hora iBreeders Cup på Klampenborg i juni måned. Una Hora er iøvrigt også trænet af Fansisco Castro ganske som dagens Derbyvinder Moe Green

Det var tid for Svensk Derby idag. Der var tre heste der dominerede til sidst, indtil Moe Green trak fra og vandt mere end komfortabelt. Vejret var bestemt ikke Derbyvejr, det regnede og ryttere og heste lignede mudderklirer, når de kom ind. Vejret var en faktor af flere, der gjorde, at jeg valgte sofaløsningen idag og ikke tog over.

Det danske bidrag i Derbyet – Dustin, gjorde sig desværre ikke gældende helt oppe foran og havde så galt svært ved at nå op til resten af feltet i starten, men det til trods, tog han de sidste penge. Læs alt om det svenske Derby her.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment