Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

SOC – Django’s Dag

August 3rd, 2010 · No Comments · Foto, Klampenborg, Skandinavian Open Championship (Gr. 3)


Når nu favoritten vinder, så må jeg undskyldes for at “svælge” i det 🙂 – herover Django’s vej til sejr, fra start til slut

Dagen var første gang i næsten en uge,, jeg så en hest og jeg glæder mig altid SOC. Især glæder jeg mig fordi jeg her kan være sikker på, at en stor, stor favorithest hos mig er med. Nemlig Django. Jeg tror ikke, det er nogen hemmelighed, hvis man læser med her. Som jeg fortalte, så har jeg nok næsten lige så mange fotos af Django (SWE) som af Finish First. Det siger ikke så lidt.

Der var mange andre løb søndag, men dette var hovedløbet og også rent fotografmæssigt hovedopgaven og for mig særligt at få nogle gode af Django. Det lykkedes, og så var missionen udført. Heldigvis også mange andre gode fotos, og en del af dem her nedenfor. Resten kommer på Flickr senere.

Django (SWE) er en 7-årig brun vallak v/Acentenango – Präriens Drottning, ejet af Chess Racing AB og Mona Nörklit, trænet af Jessica Long og blev redet til sejr af Lennart Hammer foran Edward Ahern på Peas And Carrots og Jacob Johansen på Master Kid.

Stort, stort tillykke til alle omkring Django – han har i den grad fortjent sin sejr i SOC, som han har kæmpet for i flere år nu.

Klik nedenfor og se flere fotos fra SOC-dag!


Eddie Ahern på Peas And Carrots, trukket af Lennart Reuterskiold Jr.før SOC


Notingham levererede sammen med Max Friberg en imponerende indsats og førte fra start til Mål i Hendes Majestæts Ærespræmie


Nicolaj Stott på Bye, Bye Bandit, som knap og nap levede op til sin favoritværdighed


Jacob Johansen på Reventon efter sejr i Golden Mile (L)


Edddie Ahern på Halløjsa, efter sejr i Opdrætningsløb


Espen Ski på Blue Touch, Dina Danekilde på Canella og J.M. O’Dwyer på Cut Belle


Edward Ahern på Lady Lilly (IRE) (lilla) og J.M. O’Dwyer på Master Chef (IRE) kæmper om sejren


Lady Lilly nød opmærksomheden i vindercirklen efter sejr i Hans Jacob Moresco Handicap


Dina Danekilde på Irish Anderson


Cathrine Weilby på Finn In Again


Edward Ahern på Lady Lilly i Paddocken

Tags: ······················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment