Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Avisdækning af galopsport

September 26th, 2010 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Edward Ahern på Kinnari på Oaks Dag

En mission her, er jo klart at gøre opmærksom på Galopsporten, som jeg som mange andre synes får alt for lidt opmærksomhed. Jeg vil lige her, gøre opmærksom på et godt indlæg om emnet på en anden hjemmeside, som ikke kun handler om Galophestene Da Vinci og Eko Rennesaince, men også indeholder flere gode artilkler om mangt og meget. Denne hedder:

Avisernes dækning af galopsport

Man fristes til at spørge “hvilken dækning” og det netop pointen. Jeg har også været inde på det her.
Senest har vi set den ellers dejlige netversion af Hanna Millings spalte forsvinde helt, og vi er alle meget kede af det. Det var det eneste avisdækning online, vores sport fik. Det måtte vi heller ikke beholde. Hvad kan vi gøre for at ændre det hvis noget, og gør Dansk Galop mon noget i den retning?

Tags: ·······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment