Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vindere på Oaks-dagen

September 12th, 2010 · No Comments · Dansk Oaks, Foto, Klampenborg


Kim Andersen på Flyer vinder Goffs Orby Sale Trophy foran Edward Ahern på Lady Lily og Danny Patil på Nassau Style. Flyer er en brun vallak v/Academy Award Miss Et Toi, ejet af Stald Ras og trænes af Søren Jensen

Kim Andersen og Mistral på vej mod sejren i Auktionsløbs Consulation. Her på vej forbi Cathrine Weilby og Black Angel (ved rails). De vinder foran Jacob Johansen og Hongkong Blade og Cathrine Weilby og Black Angel. Mistral er en brun vallak v/Xaar -Today, ejet af Stald Ras og trænes af Søren JensenLennart Hammer på Vuvuzela (USA) i Pompøs Cup, som de vinder foran Per-Anders Gråberg på Recession Racer og Jacob Johansen og Watashi. Vuvuzela (USA) er en brun hoppe v/Arch – Shiny City Shoes, ejet af Chess Racing AB og trænes af Jessica LongJennie Østerberg på Magic Cloud (GB) i Domaine St. Michelle, Cuvée Brut Skandinavisk Ladies Cup, som de vinder foran Moe Nielsson Larsson og Fabiola og Rikke Bay Torp på Bologne. Magic Cloud (GB) er en brun vallak v/Cloudings – Magic Orb, ejet af Running Wild og trænes af Lena Natt Och Dag (a)Dina Danekilde på Perks (IRE) som vinder Coolmore & Stutteri Laser Ærespræmie foran Lennart Hammer på St. Jean Cap Ferrat og Edward Ahern på Dan Tucket. Perks (IRE) er en brun vallak v/Selkirk – Green Charter, Ejet af Chess Racing og trænes af Jessica Long
Lennart Hammer på Loquita i Dansk Oaks, som hun vinder foran Edward Ahern og Freja og Jacob Johansen og Tears Go By. Loquita er en brun hoppe v/Final Appearance (IRE) – Cote (FR) – opdrættet på Stutteri Hjortebo og trænes af Hanne Bechmann


Lennart Hammer på Fortunens Boss før Alfred Christensen Handicap, som de vinder før Jacob Johansen og Indian Well og Shane Karlsson på Ladybird. Fortunens Boss er en brun hingst v/Cajun Cadet – O’kelly, ejet af Hotel Fortunen og trænes af Bettina Wilson

Tags: ····················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment