Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vindere St. Leger/Kriterium dag

September 28th, 2010 · No Comments · 2-års Maidenserie, Danish St. Leger, Dansk Kriterium, Foto, Klampenborg

Der var flere overraskelser i posen denne løbsdag. Der var Maydan Millenium’s ubrudte sejrsrække, der blev brudt. Der var “Den helt fokerte hest, der vandt St. Leger” og Allsussedup, der ikke bare kom på banen, men sørme gik hen og vandt. Det er jo mageløst, og som sagt før. Det er jo netop de her overraskelser, der også gør det sjovt. Der var også det forudsigelige, eller så forudsigeligt som galopsport nu kan være, det var Halløjsa’s sejr i Kriterium og


Lennart Hammer og Miss Behave vinder foran Elione Chaves og Queen By Tessa


På vej tll vindercirklen


Jonna Gustafsson på Allsussedup (GB), som ved først overhovedet ikke synes, den skulle på banen. Men da den så kom derned, så gik det jo fint. En dejlig hest, som nu forhåbentlig husker denne sucess. Nederst opløbet, hvor han er på vej til sejr foran Victoria Allers og Amazing Award (SWE), som også gjorde det flot,. På 3. pladsen kom Lea Olsen og Green Surprise, men det er Jonna, der fører i kampen om den Gyldne hjelm


Elione Chaves vandt Khaled El Saad Handicap med Adios Mi Plata (IRE), som kom strygende i et hæsblæsende tempo til sidst, og tydeligt ikke tynget af den noget tunge bane


Opløbet i St. Leger, hvor Marc Stott og Somerville gik hen og overraskede de fleste tror jeg. Men godt for det, for det er netop det, der gør det sjovt, at det er næsten umuligt at forudsige, hvad der sker. Somerville en fuks vallak v/Mark Of Esteem – Singita, er ejet af Elkær Stutteri og blev redet til sejr af Marc Stott foran Jacob Johansen og Diamol og Lennart Hammer og High Flyer

Der var desværre løb, hvor jeg måtte “sidde over” i lørdags idet jeg ikke kan være mere end et sted ad gangen. Og da jeg havde lovet at hjælpe min veninde med at trække heste af, ja så gik det ud over fotograferingen. Blandt andet i Stayer Pokalen, som Dina Danekilde vandt på Castle Sting, og Kriterium, som blev vundet af Halløjsa. Men det går nok, jeg har såmænd rigeligt med fotos, der skal ordnes i forvejen. Håber I nyder dem, jeg trods alt nåede.

Tags: ··················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment