Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Girlpower og mangel på samme

October 22nd, 2010 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Lea Olsen på Eko Renaissance, Victoria Allers på Amazing Award (SWE) og Tina Henrikson på Mr. Melodyclub (SWE) – sidstnævnte vinder Hugo og Jan Olsen Handicap

Ovensiddende foto, er et af mange fra den 9. oktober, og må vel siges at være et godt eksempel på girlpower. Jeg kunne godt bruge noget af den, og så dobbelt antal timer i døgnet. Det er ganske enkelt umuligt for mig, at følge med. Jeg tror de færreste ved, hvor lang tid det tager at redigere fotos, og uploade dem. Når det er sagt, er det jo også selve mængden af fotos, der gør det noget uoverskueligt. Men der er noget at glæde sig til, og jeg har allerede en del klar. Men jeg skal jo også lave andet end at sidde og ordne fotos blandt andet skal jeg til løb. Vi ses på banen i morgen – forhåbentlig i godt og solrigt vejr – helst lige så smukt som i dag. Det ville være dejligt.

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment