Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ny træner i Klampenborg – A womans touch

October 1st, 2010 · No Comments · Foto, Ikke kategoriseret, Klampenborg


Tine “Polly” Hansen sammen med en anden veteran i sporten: Tidligere jockey og nuværende træner Ole Larsen foran Galopshop’en på banen

Fra i dag får Klampenborg en ny træner. Ny og ny er måske så meget sagt, for de fleste i sporten kender hende jo ganske udemærket, via hendes mangeårige samarbejde med Træner Bent Olsen, ligesom hun før det var selvstændig træner og tidligere har arbejdet for kendte navne i sporten også i udlandet, hvilket kun er et plus, i den store sammenhæng.

Trænergerningen bliver fra jorden i den forstand, at Tina Hansen ikke vender tilbage som jockey, som hun også tidligere har været, men formentlig vil hun ride arbejder, som hun hele tiden har gjort. Udover trænergerningen, har “Polly” berriget os med en dejlig galopshop, hvor man kan få alt til faget hørende. Og har hun det ikke, så skaffer hun. Så man må sige, hun er en travl dame.

Championtrænerne lige nu er godt nok mænd, men antallet af kvindelige trænere er i stigning. Førhen var der kun et par stykker, men de senere år, har vi fået nye til, og således er der nu udover Tine Hansen: Hanne Bechmann, Helle Christensen og af de nytilkomne: Bettina Wilson, Sandie Kjær Nortoft, og Maria Carlstedt. Så med sådan en stab af kvindelig intuition og ekspertise, så skal mændene vogte sig, for en af de nærmeste år bliver årets træner igen en kvinde. Hanne Bechmann var det i 2007. Det lader til, at hestejere også er ved at finde ud af, hvad vi andre godt ved – A womans touch, er noget særligt! Held og lykke til Polly med trænergerningen.

Kilde: Carsten Bundgaards artikel i Det Grønne Område – Ny kvindelig træner på Klampenborg – efter aftale.


Maria Carlstedt på på Mr. Sand på Klampenborg


Helle Christensen med Runner Runner


Hanne Bechmann


Bettina Wilson på Bossa Nova – hendes egen hest


Sandie Kjær Nortoft sammen med Knickers som hun lige har vundet løb med

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment