Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Årets Awardafsteming med mangel

November 17th, 2010 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Percussionist (IRE) – Sadlers Wells (IRE) – Magnificent Style (USA) på Enghavelyst

Ligger klar her på nettet. Dog forstår jeg ikke helt, at der man tilsyneladende har glemt en helt væsentlig bidrager til den liste. Nemlig Percussionist (IRE)! Hvor ofte har vi lige på Klampenborg haft en hest, der har vundet Gruppe 1 løb, og derudover to andre fine løb!? Ja jeg spørger bare.

Sidste år var General Ledger (IRE) med, og han blev endda “kun” nummer 2. Jeg har sagt det før, der kan skrives tykke bøger om, hvad jeg ikke forstår, men det her virker som at “skyde sig selv i foden” og så skal jeg iøvrigt ikke komme ind på, hvad jeg ellers synes det er!

Deffinitionen for ÅRETS ÆLDRE HEST:

Giv din stemme til den hest du synes bejler mest til titlen Older Horse of the Year 2010. Husk, at kriterierne for afstemningen er: 1: Klampenborg-traenede hestes praestationer både på og uden for Klampenborg. 2: IKKE-Klampenborg-traenede hestes praestationer paa Klampenborg.

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment