Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Zenyatta “slået” i sin 20. start

November 7th, 2010 · No Comments · Udenfor Skandinavien

Breeders Cup er redet og Zenyatta har haft sin 20. start. Som så mange andre gange, håbede rigtig, rigtig mange, at hun gjorde det stort set utænkelige, forblev ubesejret. Sådan blev det ikke. Zenyatta, lavede sin sædvanlige manøvre med at komme bagfra, og nåede også op og næsten til stregen troede man, at det kunne nås helt. Dog var de sidste få skridt side om side, og det var altså kun et spørgsmål om en mule, at den store hoppe blev slået. Det er derfor, jeg skriver “slået”. Selvfølgelig vandt hun ikke, men hun er da en nøjagtig lige så god hest, som hun hele tiden har været.

Hvad var det så, der gjorde, at det ikke lige blev i dag. Personligt synes jeg, at hun gik meget kort og ujævnt til at starte med, og virkede ikke så oplagt som ellers. Det kan være mig, men sådan virkede det på mig. Hun er sikkert en hest, man ikke kan pille for meget ved, før det passer hende, men havde hun rykket lidt før, havde hun jo nået det. Selve bane, er også nævnt, at hun går bedre på græs og det er bestemt en reel mulighed, ligesom distancen kan spille ind.

Uanset, hvad der får skylden, så var det meget, meget tæt, og Zenyatta, er stadig den mest fantastiske hest i meget, meget lang tid. Og der går længe, før vi får en lige så fantastisk. Det kan selv dagens resultat under ingen omstændigheder rykke ved.

Tags: ·

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment