Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Du kan lige nå det – de flotte Julekort

December 5th, 2010 · No Comments · Diverse

Jeg har lige modtaget årets sending af flotte kort fra Field Galleries, hvor jeg handler hvert år til Jul og nogengange en gang mere. Men jeg bruger sådan set mest kort til Jul. Men det er da altid rart at have et smukt kort med kuvert liggende. De kan jo også bruges som fødselsdagskort. Du kan lige nå det, at bestille dine. Men så skal du også gøre det nu. Som noget nyt kan du nu mixe et sæt kort selv og få lige dem du ønsker. Du kan selvfølgelig stadig bestille x-antal af et kort, og få deres udvalgte Julekort med og uden hilsen indeni. Klik på screen-shot ovenfor, så kommer du ind på siden.

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment