Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Det summer

March 20th, 2011 · No Comments · Foto, Klampenborg


En grå morgen på Galopbanen

Det begynder at ligne noget på banen nu. Det summer af liv og forventning om den kommende sæsson. Der arbejdes på at få alle implicerede klar til sæssonstart. Den eneste aktør, der bestemt ikke har været med os, har været vejret. Det har de fleste morgener lignet ovenfor eller værre. Med værre menes nedbør i form af både hagl, sne, slud og regn. At sige, vi er ved at være mere end trætte af det, forslår vist ikke.
Vi overlever altid vinteren, og selvfølgelig også denne, men jeg tror, jeg taler på manges vegne, når jeg siger, vi har været hårdt prøvet i år. Vi trænger i den grad til forår, sol og varme.

Der har været lidt stille her på det seneste. Ikke med min gode vilje, men fordi kræfterne er begrænsede, har jeg måtte prioritere min tid, hvilket desværre er gået ud over jer her. Forhåbentlig giver foråret mere overskud, og ikke mindst den lille ferie jeg snart skal på til England, og også Newmarket skal jeg besøge. Det bliver jo så noget at fortælle om, og ikke mindst vise fotos fra. Men kig forbi banen, hvis ikke du har været der og nyd forventningens summen og ikke mindst heste på banen.


Et af flere par, jeg har mødt på mine ture på banen – Lone og Feuer Claus

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment