Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Good Girl bedækkes

March 1st, 2011 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg


Good Girl vinder på Klampenborg med Manuel Santos

For ikke så længe siden kunne man læse i avisen, at Good Girls karriere som løbshest er forbi. Heldigvis er det jo sådan, at er man så god som hun var, så venter der et nyt liv som avlshoppe. Det har de fleste regnet ud, men det spændende var, hvem der fik æren at bedække hende.

Det kan så nu fortælles, at Good Girl i morgen tager turen til det jydske til Stutteri Hjortebo, hvor avlshingst Academy Award(IRE) er udvalgt til formålet. Det er ikke så lidt spændende. Selvfølgelig går der lige et stykke tid inden vi ser resultatet af denne forening. Men det skal jo ligesom starte med en bedækning.

Det er spændende for sporten som sådan, men det er i sandhed spændende, når man har været med til at passe Goodie. Good Girl fragtes til Hjortebo af Morten Buskop, som nyeligt er blevet transportejer også, så Goodie er i gode hænder. Herfra ønskes de en rigtig god tur.

Tags: ·····

One Comment so far ↓

  • Good Girl i fol

    […] annoncerede for snart længe siden, at Good Girl skulle tage turen til Hjortebo for et stævnemøde med Academy Award. Hun er nu i […]

Leave a Comment