Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Lidt åndelig føde

March 6th, 2011 · No Comments · Books

Hermed menes lidt læsestof. Tiden til varme tæpper, te og indehygge er da ikke helt slut endnu, og om ikke andet, gør det jo heller ikke noget, at have læsestof til varme dage på altan eller terasse. Bogudsalget er som sådan slut, men du kan stadig finde disse i Bog & Idé og begge har jeg selv investeret i. Begge bøger, man kan kigge i mange år frem i tiden. Og den ene kan så galt bruges i praksis, hvis man ønsker det.

Bogen om de Kongelige heste, er for en stor del visuel, men der er også meget historisk om hestene i Kongehuset, hvor de kommer fra etc. En meget smuk bog, der har kostet tre gange prisen nu, som er 100,-kr. Monty Roberts fine bog får du for 70,- kr. Så det er mere end overkommeligt.

Der var også andre hesterelaterede bøger at finde, men du skal nok ikke vente længe med at lægge vejen forbi. Udover de hesterelaterede, er der også mange andre dejlige bøger på bud. Så du behøver ikke mangle læsestof til pauserne mellem stald og galopbane. Du kan se udsalgskataloget her.

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment