Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vel mødt til søndagsstaldrundgang

March 20th, 2011 · No Comments · Foto, Klampenborg


Iben Hjort Buskop med Cawakimi (FR), 4 år, Dalakhani — Choralist (Danehill), som givetvis blive en af flere heste, der bliver vist frem på Enghavelyst

Jeg minder lige om, at det er på søndag, der er den årlige staldrundgang inden sæssonstart. Jeg kan ikke udtale mig på andet end egne vegne, men er dog ret sikker på, at de fleste glæder sig til at vise, nye såvel som ældre heste frem.

Det eneste jeg håber på, er tørvejr og anstændige temperaturer. De senere år har vi enten haft regnvejr eller en bidende kulde, eller endda begge. Så jeg håber, vi får en dejlig søndag med lidt lune i luften og gerne et glimt af solen. Vi ses på søndag!

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment