Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Flere flotte postkort

April 20th, 2011 · No Comments · Diverse

Som det måske vides af nogen, har jeg lige været en tur i England og Newmarket. Jeg har ikke nået at skrive så meget om det endnu. Der har lige været lidt fortædeligheder her da jeg kom hjem. Både sygdom og tabet af min elskede lille kat gennem 18 år, har fyldt siden jeg kom hjem. Men tro mig, jeg har rigtig mange fotos og fortællinger fra Newmarket. Og I skal nok få dem, men det bliver lidt som jeg får fotos klar til, og som tiden tillader.

En af de ting, jeg faldt over derovre var dette postkort, som jeg også købte til mig selv og til nogen dejlige hestevenner. Det forestiller Rock Of Gibraltar, og jeg synes det er uhørt flot. Det er trykt efter et originalt oliemaleri af Stephen Smith. Som sædvanlig skulle jeg jo så undersøge, hvorvidt, det lader sig gøre at købe dette og andre fine kort online. Og sørme så. Det kan man hos Sporting Fine Art, hvor man også kan købe originale værker. Du skal ned på bunden af siden for at finde ordreknappen. Linket ligger selvfølgelig også ovre under Online Shopping. Enjoy!

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment