Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

“Kongeligt” dødsfald

April 26th, 2011 · No Comments · Nyheder/I avisen, Udenfor Skandinavien

Hvis man skal tale om Royalty indefor galopsporten, så må Sadlers Wells siges at være en sådan. Kongen over dem alle i mange, mange år. Heldigvis har han sat så store hovaftryk i avlen, at vi får børn af hans sønner, de næste mange år.

Men føl efter ham selv, har der været lukket for et stykke tid. (han sluttede med at bedække i 2008) og nu er det uigenkaldeligt slut. Den smukke hest, er afgået ved døden 30 år gammel. Det må siges at være en flot alder uanset.

Vi har jo selv haft æren her, at have en søn af Sadlers Wells stående. Jeg er sikker på, I alle husker Percussionist (IRE) – han er en Sadlers Wells søn, men desværre vallak. Men nu hvor jeg ser de smukke fotos af Sadlers Wells på Racing Post, kan jeg virkelig se, hvor meget Percy lignede sin far.

En anden Sadlers Wells søn er Final Appearance, som vi i Danmark også har rigtig meget fint afkom efter. Også hos dem slår Sadlers Wells igennem af og til. Final Appearance står på Stutteri Hjortebo.

En æra er slut med den sidste søn af Northern Dancer. Men hvilken en. RIP.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment