Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Martinez jockey hos Sandie Nortoft

April 14th, 2011 · No Comments · Foto, Klampenborg


Manuel Martinez på S. Nortoft trænede Alpacco (IRE)

Idag var en stor dag for Sandie Kjær Nordtoft. Hun fik et stort ønske opfyldt – hun fik kontrakt med Jockey Manuel Martinez. Sandie Nortoft, havde i lang tid et samarbejde med jockey Mark Larsen, og da det ophørte, var det Danny Patil og til dels forhåndværende. Måden Sandie arbejder på, er stærkt afhængig af en fast jockey, så det har været et stort must længe.

Manuel Martinez har hele tiden været ønsket, men der var andre forpligtelser for ham også, som skulle tilgodeses. Det er så faldet på plads, og han overholder de gamle aftaler, og rider så iøvrigt fast for Sandie Nortoft.

Det var en glad Sandie, der kunne melde om den nye rytter, der er at se i sadlen allerede lørdag. Tillykke til alle implicerede parter!

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment