Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Påskepokalen

April 29th, 2011 · No Comments · 3-års Maidenserien, Foto, Klampenborg


To smukke brødre fulgtes ad i Hei Sei Eleven’s prøveløb. Ved rails Nicolaj Stott på Majestic Eleven og Lennart Hammer på Hei Sei


Vinderen af dagens første løb blev Chorusso (SWE) redet af Nathalie Mortensen, efterfulgt af Van Ruymbeke (IRE) redet af Shane Karlsson efterfulgt af Two Cool Cats (IRE) og Oliver Wilson


I en alder af 65 år, red Desmond Scarlett sin egen hest Cacao til sejr i mandags. Det var rigtig flot, og en meget velfortjent sejr til Des. Cacao var lige ved og næsten mange gange sidst år, men der manglede lige sejren. Og fint, at han fik den sammen med Des. Ikke mange, der kan prale med at have vundet løb i den alder. Han blev fulgt til dørs af Line Kümmel på Feuer Claus, en placering der bestemt også bragte stor glæde både hos Jockey og ejer, Frida Nilsson på Teletubbie (SWE) og Pia Gram og Crostinni (SWE) fulgte


Madamme Esprit i paddocken med jockey Manuel Santos og trækker Pia L. JensenTigress Eleven, trænet af Hanne Bechmann og redet af Lennart Hammer ejet af Zwicky Racing m.fl., var i mine øjne selvfølgelig og for stalden dagens store sejr. En dejlig, dejlig hoppe som jeg er sikker på, vi nok skal se i vindercirklen igen. Hun kom og arbejdede sig på mest fantastiske vis forbi konkurrenterne og fik en flot, flot sejr. Som det ses, er hun ikke bare hurtig, men også fantastisk fotogen. Efter hende fulgte Per-Andersen Gråberg på Ride For Roses (IRE), Elione Chaves på Gold Bridge og Emilia Hvidtved på The Oboist (IRE).


Der var hård kamp til det sidste mellem Nicolaj Stott på William Tell og Marcos Robaldo på Irish Smile (IRE), men desværre måtte William forvises til en 2. plads. Men sidste uge fik han en 3. plads, så det går den rigtige vej. De to var før Max W. Friberg på Holma Indi Love (SWE) og Shane Karlsson på Ille Faciet (IRE)


Marcos Robaldo efter sejren med Irish Smile (IRE). Irish Smile er nu trænet af Tine Hansen og det var iøvrigt en god dag for de kvindelige trænere. En sejr her og en til Cacao også, en sejr og en 2. plads til Hanne Bechmann, en 2. plads til Bettina Wilson med Feuer Claus (som også blev reddet af en kvindelig jockey – Line Kümmel), Birgitte Nielsen havde en 2. plads med Cayenne og i samme løb fik Inge-Mette Dejgaard en 3. plads med Harley redet af Cathrine Weilby, lige bag dem om Ann-Charlotte Nielsen trænede Moonlight Gambler redet af Emilia Hvidtved. En flot sejr med Madame Esprit til Helle Christensen. Dette var bare de danske ekvipager, for derudover var der svenske kvindelige trænere, der havde fine resultater. Så man kan vel roligt kalde dagen for en slags “Damernes dag” sådan lidt på forskud. Det skulle da glæde mig, om pigerne kan gøre det lige så godt på den rigtige Damernes Dag


Stuart Litttle (Blev redet af Per-Anders Gråberg som blev stand-in for M. Martinez, som blev akut syg), som jeg havde glædet mig til at se, da jeg ikke så ham løbe sidste år, og således heller ikke fik ham fotograferet. Smuk er han, og som det ses gør han det strålende på fotografier. Desværre gjorde han det langt fra så godt på banen, som jeg (og mange andre, er jeg sikker på), havde håbet. Jeg ønsker ham et bedre resultat næste gang


På vej rundt svinget første gang. Annelie Holstenius på Nottingham (SWE) og Lennart Hammer på Django (SWE)


Meget a pros pos det med kvindelige trænere, og jockeys, er her to kvindelige jockeyer på to af “de tunge drenge”, som sæssondebuterede mandag. Dina Danekilde på forhåndsfavoritten Mulan (GER), trænet af Elisabeth Gautier, Sverige, der endte helt udenfor indflydelse og Emilia Hvidtved på Hendersyde (USA), trænet af Ann-Charlotte Nielsen, og sluttede lige udenfor pengene


En rigtig glad Nicolaj Stott efter outsidersejren på Classical World, trænet af Torben Christensen og ejet af Kristian Andersen En meget fortjent sejr synes jeg. De blev fulgt af High Flyer redet af Kim Andersen og Lennart Hammer og Django

Tags: ····································

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment