Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Veteraner på banen

April 24th, 2011 · No Comments · Klampenborg


Mens jeg ventede på Iben og Neptune, mødte jeg en anden dejlig hest med rytter nemlig Bossa Nova med træner Bettina Wilson på ryggen


Iben og Neptune i en canter

Jeg var et smut nede på banen i dag, og der mødte jeg ovensiddende. Jeg elsker at stå dernede og få en sludder med dem, der kommer forbi og selvfølgelig fange et par fotos undervejs.

Og det var rigtige veteraner jeg mødte i dag. Både Iben og Bettina har været i sporten i mange, mange år og både Bossa Nova og Neptune ligeldes. Bossa Nova er 11 år og Neptune er 10 lige om straks. Men det bliver det efter min mening absolut ikke ringere af, tværtimod. Og vejret, det fås ikke bedre end det var i dag. Den perfekte søndagsstart.

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment