Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

10 års Jubilæum hos Healthy Horse

June 7th, 2011 · No Comments · Diverse, Foto


Masser af information om galopsport, var der også


Sandie fortæller om Nicklas Hemmingsen, som er 19 år, og har haft Alexander Rose i 4 måneder, og allerede rider S-klasser


Nicklas Hemmingsen på Alexander Rose


Der var masser af kage, til 5,- kr. pr. stk. og det samme for en kop kaffe. Jeg bidrog med Citronkagen


Sandie fortæller om banen, hestenes arbejde og svarer på spørgsmål omkring galopssporten, mens vi venter på, at Dustin og Viktoria Dream kommer forbi


Anna Nilsson på Viktoria Dream og Manuel Martinez på Dustin


Ponyrytterne varmer op


Vibeke Lønskov fortæller om sit arbejde og viser i praksis på Alexander Rose. Hvis du synes, han ser stor ud, så har du helt ret. Han er 183 i stang – gigantisk med en fantastisk udstråling og rigtig, rigtig sød


Det var intet mindre end skønt ude i gården på ejendommen, hvor receptionen foregik


Kokken igang med den dejlige mad bl.a.: Hvidløgsrejer, flütes, artiskokbunde, oliven, grønsager i dressing, kylling, and, laks & grønne aspargues.

Invitationen kom i rigtig god tid, og uden at tøve meddelte jeg, at jeg selvfølgelig ville komme Det er altid dejligt, at besøge Sandie, og det var jeg sikker på, det også ville blive her, selvom hun dennegang havde mange gæster at tage sig af.

Vejret lovede jo godt i dagene op til, og samme dag, som var i fredags, drog jeg afsted i strålende sol og blå himmel, og fulgtes med Marianne som var så sød at tage mig med i bilen. Det er ikke vores første tur sammen derop, og turen op, hvor vi får snakket igennem, er absolut en dejlig del af det også.

Vi landede efter en god tur, og der var mange mennesker, og arrangementet, var på dette tidspunkt godt i gang, og de var nået til Sandie’s gennemgang af aquatræneren (det var iøvrigt en af galophestene, der holdt for der). Invitationen/programmet så sådan her ud:

11:00 Isafjord Islandskeheste og miljøterapi
11:30 Demonstration af aquatræneren
12:00 Se 2 galopheste på vores bane
12:30 Dressur med Cathrine Dufour
13:00 Voltigering ved Hanne Hansen
13:30 Demonstration af aquatræneren
14:00 Springning med Nicklas Hemmingsen
14:30 Se 2 galopheste på vores bane
15:00 Ponygames
15:30 Vibeke Lønskov behandler hest

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke til fantastiske fødselsdagspriser. Ponyridning for børnene. På pladsen vil der være boder med nyt rideudtyr, brugt rideudstyr, håndsyet rideudstyr, bod med div. Lækkerier, salg af Aloe Vera produkter og m.m.

Kom også og mød vores mange dygtige samarbejdspartnere

Som sagt, kom vi lige da Aguatræneren blev demonstreret, hvilket vi havde set før, så vi gik lidt rundt og jeg fik et par rigtig grillede pølser inden vi skulle ud og se Nicklas springe på Alexander Rose. Bagefter var der ponyshow, og derefter var der mere i min boldgade, for der skulle Viktoria Dream og Dusin gå et arbejde på banen deroppe. Den mekaniske hest var et hit, og Manuel Martinez var god til at undervise i korrekt brug, og det var LANGT hårdere, end folk forventede. Det kunne vi selvfølgelig godt have fortalt dem, men meget bedre, at prøve i praksis.

Det hele gik rigtig fint, og efter planen, og ved vejs ende, var vi en heldig flok, der var inviteret til reception på Sandies privatadresse. Der var masser af dejlig mad og drikke og godt selskab og vejret var stadig helt fantastisk. Vi hyggede os rigtig meget, men eftersom der var løb i Århus dagen efter, hvor Marianne (og Sandie for den sags skyld) skulle være med, gik vi ikke sent.

Men som sagt før, trist for dem, der ikke var med, for det var et super arrangement, men boder, mad, drikke, og selvfølgelig masser af dejlige heste. Har du lyst til at se flere fotos fra dagen, så ligger de her.

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment