Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dansk Derbydag 2011

June 28th, 2011 · 1 Comment · Dansk Derby, Klampenborg


Seeland’s grønne Derbydækken


Elione Chavez på Exibition (IRE), efter sejr i Sprint Cup


En af mange flotte Derbyhatte


Der var masser af mennesker til Derby


Dagens første sejr for Nicolaj Stott var på Miss Cooper i Larch Ærespræmie, ejet af Djanna Nielsen og trænet af Birgitte Nielsen


En af dagens bedste oplevelser (udover at vores hest vandt Derby), var at møde Lennart og hilse på. At han har smidt krykkerne passer nu ikke. Han har måske i små bidder smidt dem, men han kan ikke bevæge sig rundt i længere tid uden endnu. Heldigvis har han færre smerter, og så rigtig godt ud


Der var også Derbyhatte til de lidt mindre damer, og en konkurrence for dem også


Dina Danekilde på Mariyca efter sejr i Fawziea Stakes


Jean Cap Ferrat (GB) med Rafael Schistl i sadlen var en anden vinder af Pokalløb (L)


Nicolaj Stott på vej til start i Dansk Derby på Tigress Eleven (som endte med at vinde) i et mere end frisk tempo. Faktisk så friskt, at jeg kun fik dette solofoto af dem. Jeg plejer godt at kunne nå et par eller mere

Dagen var på alle måder perfekt. Vejret var med os, og vi have (banke uder bordet) ingen større uheld. Jeg tror det værste var en enkelt løs hest, der blev fanget med det samme. Det er meget værd. Alle løb foregik perfekt, dog med en enkelt voldgiftsafbrydelse. Men alt i alt den perfekte Derby dag, og den blev jo ikke mindre af, at Tigress Eleven fra Hanne Bechmann’s stald gik hen og vandt.

Jeg håber alle havde en dejlig dag, og nød det gode vejr og de dejlige heste og løb på banen. Besøgstallene kender jeg ikke, men der var mange mennesker. Tak til alle for en superdejlig dag, og senere aften til efterfest på Taarbæk Kro. Du kan se alle de andre fotos fra dagen her.

Tags:

One Comment so far ↓

Leave a Comment