Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Det gode eksempel til inspiration

June 15th, 2011 · No Comments · Diverse, Täby

null

Kan du huske, jeg for noget tid siden skrev om Galopsporten, internettet og sociale medier? Jeg mener jo ikke, det behøver at være voldsomt vanskeligt, at have en blog/hjemmeside og skrive lidt engang imellem, og ligeledes være aktiv på Twitter og/eller Facebook.

Hvis ikke alle, så ihvertfald en af tingene. Men med nye metoder og plugins og hvad har vi, så kan man faktisk være alle 3 steder helt automatisk. Det rigtig gode eksempel på, at det ikke behøver være særlig vanskeligt eller kompliceret er Galoptræner i Täby, Stockholm Annika Källse.

Hun har en blog/hjemmesideWordPress.com– det er ganske gratis. Hvorvidt hun har fået lidt hjælp til nogle elementer, ved jeg ikke, men det gætter jeg på. Hvis så, er det ikke noget, der kan have kostet en formue. Selve WordPress Maskinhus er faktisk ikke særlig vanskeligt (se screenshot her – klik på det, og få i stort format). Den nederste “Calendar”, vil ikke være på din WordPress.com, fordi det er anderledes, når man som jeg er på eget domæne. Men ellers ser det ligesådan ud. Kategorierne bestemmer man selv (til Højre). Alle emnerne ude til venstre har en drop-down-menu ganske som “indlæg” har det (her vist åben), med forskellige muligheder. Det er et rigtig godt system, som jeg har været og er utrolig glad for.

Tilbage til Annika. Hun skriver rigtig fint om, hvad hestene har lavet, hvordan de har det, ligesom hun har en side, med hestene, og ejerfarver. Jeg kunne så personligt tænke mig fotos af hestene også, men smag og behag. Ejerfarverne er helt klart vigtigst, hvis man skal vælge. Annika er så også rent privat på Facebook og i egenskab af træner og som privatperson på Twitter.

Pointen er, at mange kunne lære af Annika, og er der noget I ikke kan finde ud af – jamen så er jeg ihvertfald behjælpelig med at komme igang, og skulle du behøve mere hjælp, så ved jeg da nogen, der kan tage over eventuelt. Så jeg håber, mit lille indlæg giver både trænere, jockeys og alle andre galopvenner noget inspiration.

Og nej jeg påtager mig ikke vedligeholdelse og opdateringer m.m., bare lige for en ordens skyld. Jeg har mere, end jeg kan klare med mine egne sites. Jeg kan sætte igang. Det er det og ikke mere.

Skulle du få den gode ide, at starte en blog. Så tænk rigtig godt over, hvad den skal hedde, for du kan ikke sådan lave det om, når først det er der. Så skal du slette og starte om. Og sletter du, kan du ikke få samme navn igen. Derfor understreges vigtigheden af netop dette. God fornøjelse!

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment