Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Hattrick til Marc Stott på Jydsk Derbydag

June 4th, 2011 · No Comments · Foto, Jydsk Væddeløbsbane


Marc Stott’s optur startede allerede i torsdags, hvor han vandt på Maltho på Klampenborg

Der er åbenbart ingen ende på Marc Stott’s evner til at flyve først i mål i øjeblikket. I tordags vandt han Hesteejerforeningens Grand Prix Finale på Maltho (se ovenfor). I dag var turen så kommet til Århus og Jydsk Derbydag. Marc startede dagen med at vinde Elkær Sturteris Ærespræmie på den grå Final Appearance søn Final Countdown. Dernæst kom turen til Hongkong Legend (IRE), som i lighed med Final Countdown, er trænet af Tina Mortensen. Sidst men ikke mindst, strøg Marc først over stregen på Fabinio (Trænet af Birgitte Nielsen) i Jydsk Derby foran Veil of Night og Jacob Johansen, Dispol Snapper og Espen Ski.

Stort tillykke til Marc Stott med de flotte, flotte resultater og til alle andre glade vindere også selvfølgelig. Det så ud til at være en dejlig dag på Jvb, og jeg kan kun tale for mig selv, når jeg siger, at ingen uheld og voldgiftssager eller hickup’s iøvrigt er meget værd, oveni flotte resultater. Lad os få mange flere af den slags dejlige væddeløbsdage.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment