Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Megalækker!

June 13th, 2011 · No Comments · Foto, Klampenborg


Mega Blast efter hans 2. plads i Derby Trial Stakes. Mega Blast er en 3-årig brun vallak (ikke hingst som der står i programmet) Final Appearance – La Sall

Der er heste, og så er der heste. For os kendere, er der heste, der bare skiller sig ud. En af dem, er Mega Blast. Jeg glemmer aldrig, da jeg så ham på Åringsauktionen. Der var ham, og så en hest mere, og dem var jeg parat til at have købt på stedet. Forudsat, jeg altså havde haft midlerne og alt det her. Ham her var faktisk den, jeg helst ville have. Han er smuk som få, han har bunker af personlighed og så kan han løbe stærkt. Mere kan man jo ikke forlange egentlig.

Ham her og alle de andre kommer der selvfølgelig flere fotos af. Jeg er igang, og det går væsentlig lettere nu med den nye computer. Foreløbig vil jeg lige ønske god Pinse, med ham her den lækre og tillykke til ejerne Peter og Lena.

Tags: ·

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment