Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ingemette Dejgaard og Cathrine Weilby m.fl.

July 17th, 2011 · No Comments · 2-års Maidenserie, Foto, Klampenborg


Cathrine Weilby på Et Toi

Dagens løb, er blevet set hjemmefra. Dem der kender mig ved, at det kun er sygdom, der frembringer de tilstande, om jeg så må sige. Således også i dag, hvor jeg nu en uge har kæmpet med, hvad jeg efterhånden mistænker, at være en slem halsbetændelse. Så den nye computer måtte holde for, og det gør den så heldigvis rigtig godt.

Vejret var ikke noget at skrive om, men når man alligevel er syg, så er det jo ligemeget. Dog var det tydeligt, at regnen på det seneste, gjorde banen mere end god vil jeg sige. Sådan så det ud herfra, men nøjatig måling, er oplyst på banen.

Der var flere grunde til, at dagen i dag var interessant. Det er den altid, men nogen mere end andre. Dels skulle en af staldens heste starte Simbad (FR), og dels havde jeg en lidt personlig interesse derhen at min venindes to heste skulle starte. Ladybird (SWE) og Black Angel. To på en dag, var meget spændende. Og så var det tid for Klampenborg Classic, som jeg jo altid nyder, for det er “de tunge drenges løb”, og der skulle en anden favorit af mig løbe – nemlig Runner Runner. Så der var lagt op til lidt af hvert, allerede bare med de løb, og iøvrigt var der jo nok af dem helt ni stykker.

Første løb er de nye stjerner, som er mere eller mindre ubeskrevne blade. Dog havde jeg lagt mærke til Releasethecracken (IRE) sidst, og den ser ud af meget, meget mere end de fleste 2 års. Ikke at det behøver at betyde noget, men den vandt ikke desto mindre her i dag.

Dagens 2. løb, var Inco A/S handicap over 1200 meter. Det var især for mig interessant derhen, at Ladybird skulle ud, og dennegang med Cathrine Weilby. Et helt perfekt løb set herfra, og det til trods for det meget hårde tempo hele vejen. Det var så dagens første sejr for Cathrine. Ladybird (SWE) vandt foran Annelie Holsteiius Private Equity (SWE) og Sara Slot og Indian Well (SWE).

Dagens 3. løb HK Enterprise over 1600 m, og her byttede Annelie Holstenius og Cathrine Weilby plads, og efter perfekt løb, fik Black Angel endelig vist, at hun godt kan løbe væddeløb. Det var superdejligt at se, og hun endte på en flot 2. plads efter The Sea som kom stærkt til sidst. Men flot kæmpet var det. De to kom i mål foran Nanna Emilie Hansen og The Oboist (IRE).

Det var i det hele taget en dag, hvor man kun kunne skrive Ingemette Dejgaard og Cathrine Weilby som overskrift, for tro det eller lad være. De var ikke færdige. I dagens 4. løb, fik Bridge The Gap (SWE) med Jacob Johansen i sadlen en flot 2. plads også, bag Clauses Polly, der fik en velfortjent sejr. På 3. pladsen kom Anna Pilroth og Cute Diamond.

Næste løb var så interessant fordi staldens hest Simbad (FR) startede. Ligeledes interessant var det at se tidligere staldhest Bye Bye Bandit også. Man må sige, at ingen af dem gjorde særlig figur af sig. De kunne næsten tage hinanden i hånden sidst i mål. Jeg skal ikke spå om, hvad årsagen var for “Bandits” vedkommende, men sidst Simbad startede i en våd bane, var han heller ikke glad og “sejlede” rundt. For mig at se, var det samme tilfældet i dag. Løbet blev vundet af en hest, jeg iøvrigt også synes godt om Eko Renaissance (SWE) med Jacob Johansen i sadlen før Cathrine Weilby og Harley og Emilia Hvidtved og Acquaviva (GB).

I næste løb, var Cathrine Weilby også i sadlen på Sessan, ejet af Ingemette Dejgaard selv, men lige i dette tilfælde ingen placering. Den sluttede 2. sidst. Men set i lyset af dagens resultater, går det nok tror jeg. I næste løb fik Master Chef (IRE) med Jacob Johansen i sadlen endelig en længe ventet sejr i hård kamp med Marc Stott og Emil. I næste løb udtalte Bent Olsen inden, at han ikke havde de store forventninger til Esselde, og hvis ikke den viste noget i dag, så var det mere eller mindre ligemeget. Det var det så for den endte sidst. Til gengæld var Cathrine Weilby på spil igen. Denngang på Et Toi, som vinder foran Bacchus og Rafael Schistl og Power of Dreams (IRE).

Så var det tid for de tunge drenges løb, som jeg kalder det. Klampenborg Classic. Her var der flere med en chance, og især var det for mig spændende, hvordan det gik Runner Runner. Det gik rigtig godt, og den store hest gik fantastisk flot under Oliver Wilson som red super. De holdt næsten til stregen, men blev lige snuppet af Jacob Johansen og Boxing Day (GB), som lige havde de den sidste spurt og åbenbart er tilbage i form. Flot væddeløb at slutte dagen på. De vandt foran Manuel Martinez på Whirley Dancer (GB).

Stort tillykke til alle dagens vindere, men så ganske særligt til Ingemette Dejgaard og Cathrine Weilby og ejere af vindende heste!

Tags: ·········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment