Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Første FEGENTRI i 15 år

August 23rd, 2011 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg


Edouard Monfort, Susanna Santesson, Sven Schleppi og Dick Goossens på Bakken, mens vi ventede på resten af selskabet


Patrick Deno og Rikke Munk Sørensen får endelig noget at spise


Susanna Santesson og Nick Elsass havde meget at tale om, mens Rikke Munk Sørensen ser til


Nick Elsass, Susanne Santesson, Dick Groossens, Kjetil Kjær, Sven Schleppi, Edouard Monfort, Nicolaj de Boinville og Patrick Duno i Paddocken på Klampenborg Galopbane


Dick Groosens, får tips & tricks af Nicolaj Stott, mens ejeren af Prime Grey ser til


Patrick Duno var den eneste, jeg nåede at fange i Paddocken, lidt sjovt eftersom han var dagens vinder


Opløbet hvor Patrick Duno vinder med Vivaldi foran Kjeltil Kjær og Calendar Girl (SWE) og Dick Groossens og Prime Grey


Patrick Deno på Vivaldi efter sejren


Susanna, Patrick og Rikke Munk Sørensen til fotografering i Vindercirklen sammen med Vivaldi


Patrick Duno og Tom Christensen på altanen på Racing Club

Det er noget siden, Rikke spurgte om jeg ville med ud og spise i lørdags. Det havde jeg så sagt ja til, uden at vide, at jeg samtidig skulle møde en bunke søde mennesker som kom i anledning af det første FEGENTRIløb på Klampenborg Galopbane i 15 år. FEGENTRI står for:
International Federation of Gentlemen and Lady Riders.

For 15 år siden, var Lone Høgenhaug formand for den danske afdeling, og stod for arrangementerne. Som de fleste ved, satte Lones grimme ulykke en stopper for al aktivitet fra hendes side i lang tid, og dermed også FEGENTRI i Danmark. Nu har Rikke Munk Sørensen så taget op efter Lone, og dermed havde vi så det første løb på Klampenborg i 15 år i søndags.

De kære mennesker ankom lørdag, men de kom i hold, og de kunne ingenlunde alle være i Rikkes bil. Det betød, nogen måtte smides af på Bakken først, og rundvises af mig, mens hun hentede resten. Det gik også ganske udemærket, og vi hyggede os fint. Der var ca. “en million” mennesker derude, hvilket helt sikkert kunne tilskrives det, for første gang i lang tid, utroligt fine vejr. Vi havde bord på Bakkens Bøf og Grill Hus, hvilket var noget af en oplevelse, men det var dejlig mad. Det sidste hold ankom efter noget forsinkelse og nåede også at få noget at spise heldigvis.

Dagen efter stod den på løb på Klampenborg, og også det forløb ganske fint. Om morgenen havde nogen af dem været nede og gå banen sammen med Rikke og næsten alle detaljer var på plads. De var dog lidt fortabt, da løbet var slut og fulgte alle trop til vindercirklen. De overflødige blev guidet rigtigt, og Patrick og Kjetil kunne indtage vindercirklen.

Efter løbene, var der en lille reception, hvor Nick Elsass og Tom Christensen deltog og gav et lille momentum fra dagen til alle ryttere, og hvor Tom Christensen og Rikke Munk Sørensen begge fik en fin gave af Susanna Santesson. Derefter var der frokost i restauranten, og en lille rundvisning i presselogen fik de også med.

Meldingen var, at de synes det havde været en god oplevelse og at de gerne ville komme igen, og vi nød det bestemt også, og så kan man vel kun sige, at det var en god oplevelse hele vejen rundt. Jeg takker ihvertfald også for det gode selskab og et par hyggelige dage. Og sidst men ikke mindst, var vi alle helt utroligt taknemmelige for vejret, som viste sig fra sin smukkeste side, og flottere end i flere uger. Nej vi kunne bestemt ikke have ønsket det bedre.

Tags: ·················

One Comment so far ↓

Leave a Comment