Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

På søndag – Scandinavian Open

August 3rd, 2011 · No Comments · Klampenborg, Skandinavian Open Championship (Gr. 3)


Sidste års vinder Django forsvarer sin titel på søndag, dennegang under Espen Ski


Til at forsvare det kvindelige køn, har vi som eneste kvindelige jockey Dina Danekilde på eneste danskejede hoppe i feltet Mariyca (IRE), der så fantastisk ud i mandags, da hun testede græsset. Feltets eneste anden hoppe er fra Tyskland


Også den langbenede “grønsagsret” Peas And Carrots kommer på søndag – og vi får igen fornøjelsen af at se Fredrik Johansson i sadlen efter en lille pause. Fotoet er taget, da Fredrik og P&C vandt SOC i 2009


Jacob Johansen og Boxing Day (GB) er også i Scandinavian Open

Søndag er galopdag. Og det er en af de store dage og på mange måder nok den største – ihvertfald i mine øjne og den jeg langt foretrækker fremfor f.eks. Derbydag. Ikke at der er noget galt med Derbydag, men på SOC-dagen er “mine” heste i centrum, altså den type af hest, jeg bedst kan lide – de lidt “tunge drenges klub” om jeg så må sige – og tunge piger. Dem er der så ikke så ofte nogen med af, men i år er Maryica der til at forsvare hopperne sammen med tyske Qvambo Queen (GER). Det bliver spændende at se sidstnævnte. Det er ikke ofte vi har gæster fra Tyskland på Klampenborg. Jockeyen på Qvambo Queen (GER), Gaetan Masure er fransk, og har også redet bl.a. Appel Au Maitre for Wido Neuroth. Spændende!

Udover selve Scandinavian Open som bliver uhørt spændende, er der også Golden Mile (L) også med en hel række fantastiske heste. I det hele taget byder dagen på en perlerække af dejlige løb og som vejret ser ud til at arte sig, kan det kun blive en fantastisk dag, som jeg glæder mig helt vildt meget til. Eneste skår i glæden er, at det berømte kamera, er til reparation, så ingen fotos herfra med stor stor beklagelse. Men jeg må så tage revanche. Så har jeg så meget mere tid til at få sludret lidt med alle de søde mennesker, jeg kender på banen. Og det skal der bestemt ikke kimses af, ligesom jeg har alle hænder fri til en hjælpende hånd med heste, skulle nogen have behov.

Jeg håber, vi ses til en fantastisk flot Scandinavian Open dag – startliste finder du den ovre til højre, og dagens program øverst til venstre på Galopbanens website.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment