Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vinderen af svensk og norsk Derby 2011 – Without Fear (FR)

August 28th, 2011 · No Comments · Norsk Derby, Photo Stefan Olsson, Øvrevoll Galoppbane

Fredrik Johansson på Without Fear, da de vandt Svensk Derby – Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Fredrik Johansson, kunne være mere end stolt i dag. Han kunne efter en fantastisk finish kalde sig vinderen af både det svenske og det norske Derby på samme hest i år. To løb, der kun var 14 dage imellem. Helt fantastisk. Jeg gad vide, hvor ofte, det er sket sådan helt statistisk? Det er der nok nogen, der finder ud af og skriver om, for ganske imponerende.

Udover den fantastiske Derbysejr, var det en helt historisk dag også for træner Arnfinn Lund, der også sejrede i Marit Sveaas Minneløp (GR3) med hoppen Entangel (GB), som havde Jacob Johansen i sadlen.

På spørgsmålet om hvorlænge, han fortsætter, sagde Arnfinn, at sålænge han kan gå og møde op hver morgen, så gør han det. Og udfra seneste resultater, kan vi jo kun sige, at det gør han godt. Stort tillykke til Ejere, jockey og træner.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment