Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vinder af Jockey Club Cup 2012

April 28th, 2012 · 3 Comments · Foto, Jockey Club Cup (L), Klampenborg


Tertullus (FR) i vindercirklen efter den fine sejr i dag

Smukke Tertullus så allerede i paddocken ud som om han tænkte “mig, jeg vinder da selvfølgelig bare”. Det kan man så tillægge, hvad man har lyst til, men faktum er, at jeg tog flest fotos af ham allerede der, og var lige ved at spille en skilling på ham. Det skal siges, at det gør jeg stort set aldrig, og alene de to ting tilsammen burde sige mig, at noget var på spil – en 6. sans måske. Uanset, så synes jeg det var super han vandt, og han var så endda kun den ene af Rune Haugens 3 på dagen. Helt fantastisk flot. Stort tillykke til ham, og alt hans personale og alle hesteejere også.

Der kommer mange, mange flere fotos fra dagen – så snart jeg kan få det gjort! Mere tør jeg ikke love. Dog vil jeg love, at informerer jer om, når de er klar. Og de er slet ikke så ringe endda som de siger derovre. Nu vil jeg holde fri og sige tak for en dejlig dag og ønske jer en god søndag!

Tags: ···

3 Comments so far ↓

Leave a Comment