Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Endnu et farvel til en hæders”mand”

May 10th, 2012 · No Comments · Diverse, Klampenborg


Kim Andersen på Sir Randolph

Det er ikke så længe siden igen, vi sagde farvel til Kim Andersen. Det var et stort tab og nu har en af hans faste ridt Sir Randolph også måtte opgive karrieren. Af samme grund som sin makker Kim. En skade.

Sidste år fik han en seneskade, som det var tvivlsomt, han kunne komme sig nok over til at løbe igen. Det har så vist sig, at det ikke lykkes. Det er en stor skam, for han var en fantastisk væddeløber og en nydelse at se på banen.

Heldigvis er vi nogen, der jo har vores gang på Enghavelyst, og der bliver han som mentor for de yngre heste hos Træner Søren Jensen. Sir Randolph er Kim’s hjertebarn, så godt er det, at også han kan blive ved at følge sin ven og makker.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment