Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Held eller…?

May 2nd, 2012 · 2 Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Lørdagens heldige skud, taget da feltet er på vej rundt svinget, fra venstre:Annelie Hollstenius på Red Cat Go (USA) , Shane Karlsson på Gatling Gun (IRE), Nicolaj Stott på Pick Me (SWE) og Danny Patil på Alfred City (IRE)

Det bestemmer du, men jeg er lidt glad for også dette foto, som er taget nøjatigt sådan her. Det viste er på ingen måde redigeret, udover størrelsen selvfølgelig. Kald det held! Ovenstående rækkefølge er efter bedste evne, programmet og hestens udseende. Dog må Danny Patil og Alfred City (IRE) altså have forkerte farver på, uvist af hvilken grund.

Der kommer masser af mere, og jeg er løbende igang, men som sagt 800 fotos, tager altså mere end bare lige at ordne! Imorgen skulle der gerne ryge en del og forhåbentlig kan jeg begynde upload der.

Tags: ·········

2 Comments so far ↓

Leave a Comment