Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Mere Jockey Club Cup (L)

May 10th, 2012 · No Comments · 3-års Maidenserien, Foto, Jockey Club Cup (L), Klampenborg


Täby Handicap – Per-Anders Gråberg på Theoderich (FR) vinder foran Red Cat Go (USA) og og Lennart Hammer på Majestic Eleven


Andrés Polanco på Sand Rose (IRE) før Øvrevoll Handicap som de vandt


Rundt svinget i Øvrevoll Handicap – her ses: Cathrine Weilby på De Luca, Oliver Wilson på Head Above Clouds (IRE), Andrés Polanco på Sand Rose (IRE), Manuel Martinz på Carnet Appache (SWE) og Max W. Friberg på Kirlia (SWE)


Andres Polanco vinder på Sand Rose (IRE) foran Kirlia (SWE) og Head Above Clouds (IRE)


Jockey Max Friberg


The Kicker vinder Classic Hope 3-Årsløb foran Jacob Johansen på Ale Alejandro (IRE), E. Pedrosa på Releasethecracken (IRE) og Marc Stott på Pyrus

Elione Chaves og Lady Stromboli (USA) kæmper med Nanna-Emilie Hansen og Haseen (IRE) i iKeyVet 3-års Maidenserien – løbet vindes af Hasseen og Nanna foran Jacob Johansen og Majestic Dowsing (IRE)

Elione Chaves på Lady Stromboli (USA) efter deres 2. plads i iKeyVet 3-års Maidenserien


Peas And Carrots før Jockey Club Cup (L)


Tertullus (FR) i paddocken før Jockey Club Cup (L)


Rafael Schistl og Tertullus (FR) på vej til start

E. Pedrosa på en anden favorithest af mine før Jockey Club Cup (L) – nemlig Smokey Storm (GB)


Rafael Schistl og Tertullus (FR) vinder Jockey Club Cup (L), foran Manuel Santos og Maltho, Elione Chaves og Gulapa (GB) og Fredrik Jochansson og Peas And Carrots. På foto er det dog Peas And Carrots til venstre på foto og bag ham Manuel Martinez og Verglacial (IRE)

Så var der lidt flere fotos til jer. Det er ikke blevet til så meget redigering i ugen. Jeg prøver, men jeg skal jo også andre ting. Men glemme det, gør jeg ikke, og jeg synes jo også, det er sjovt, når jeg gør. Alle fotos fra dagen – eller d.v.s. dem, der er nået at komme op, ligger her. Og hold øje (RSS evt. – der kommer flere).

Mine indtryk fra selve dagen, skal jeg til at skrive med det samme og så bekymre mig om fotos sidenhen, for ellers drukner de i følgende løbsdage og det hele rodes sammen. Og det er jo synd, da hver løbsdag har sine glæder – og ved I hvad – lige om lidt, er der en igen! Håber vi ses derude.

Tags: ····················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment