Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

421 Likes – noget må jeg gøre rigtigt!

June 27th, 2012 · No Comments · Diverse


Jack of Clubs (Petre Toddlers Trophy) Trænet af Brian Wilson

Jeg er meget, meget glad for, at så mange har glæde af mine side og også facebooksiden, hvor der sker meget, der ikke sker her. Tusind tak for “Likes” og for tilliden, som jeg prøver, at leve op til, så godt jeg formår, med de kræfter, der nu er til rådighed.

At jeg gerne ville gøre meget mere, end tilfældet er, skal ikke være nogen hemmelighed, men netop derfor, gør det mig glad, at min side er til glæde for jer. Det er jo min store passion, såvel som jeres. Tusind tak!

Jeg vil prøve og finde en god måde, at fejre alle jer dejlige mennesker på her på bloggen snarest med en lille GiveAway eventuelt.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment